Startpagina/Re´ncarnatietherapie (incl contact en route)/therapie voor therapeuten/kinderen en re´ncarnatietherapie/ Wie was ik/
voorbeeld van een therapie/Leven tussen de levens in /dieren en re´ncarnatietherapie/therapie op afstand, telefoon of skype/
Niet - eigen energieŰn, zoals geesten en aanhechtingen
/Lijst met symptomen/ Links/ biografie


Touch for Health 2

Om Touch for Health 2 te kunnen volgen is het noodzakelijk om Touch for Health 1 te hebben gevolgd. Het is geen ramp als je het nog niet goed beheerst, je leert Touch for Health door het vele oefenen ook in deze cursus steeds beter toepassen.
In deze cursus, Touch for Health 2, leer je in 18 uur (6 middagen of avonden, of 1 weekeinde en 1 avond):
  • 14 nieuwe spieren die in verband staan met de meridianen die je al in TFH 1 hebt leren kennen, te testen
  • de leer van de 5 elementen
  • 5 elementen kleurenbalans
  • 5 elementen 1 puntsbalans
  • het meridiaanwiel
  • nog meer correctietechnieken: acupressuurpunten om te versterken, en de golgi-peesmechanismen en spierspoeltjes
  • emotionele stress-release voor de toekomst
  • pijncontrole via de meridiaan
  • technieken voor de samenwerking van de hersenhelften
  • cerebrospinale vloeistof: het versterken van de buikspieren
Touch for Health heeft in totaal 4 cursussen, ieder steeds 18 uur. Zie hier voor informatie over de Touch for Health 1 cursus.
Aan het eind van iedere cursus ontvang je een certificaat wat internationaal geldig is. Touch for Health is een goed beginpunt als je verder de kinesiologie in wilt.
 
Plaats,Tijd, kosten, praktische dingen
Aangezien ik met hooguit 12 mensen werk, gebeurt het in mijn huiskamer, in Wageningen. Gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid genoeg. Als je je opgeeft stuur ik een duidelijke routebeschrijving.
De weekeinde cursus is op vrijdagavond, van 19.00 tot 22.00, zaterdag van 9.30 tot 13.00, 14.00 tot 18.30, zondag 10.00-13.00, 14.00 tot 18.00. dit is precies 18 uur. Je mag hier voor het officiŰle certificaat niets van missen. Als je toch enkele uren mist, is de terugkomdag verplicht, om toch het certificaat te kunnen behalen en verder te kunnen met Touch for Health 3.
Ik hanteer net als bij mijn consulten twee prijzen. De cursusprijs exclusief boek is per cursusdeel momenteel 250 euro (inclusief 21% btw en de terugkomavond) Studenten en anderen met zeer lage inkomens (mensen met uitkering en kinderen) die geen bijdragen van anderen ontvangen en geen spaargeld hebben krijgen 25 euro korting. .