Startpagina/Re´ncarnatietherapie/ Hooggevoeligheid /therapie voor therapeuten/kinderen en re´ncarnatietherapie/ Wie was ik/ Regressietherapie en Zwangerschap/
voorbeeld van een therapie/Leven tussen de levens in /dieren en re´ncarnatietherapie/therapie op afstand, telefoon of skype/
Niet - eigen energieŰn, zoals geesten en aanhechtingen/Lijst met symptomen/ Links/ biografie  / Contact en kosten 

Re´ncarnatietherapie met dieren  

Regelmatig komen er mensen naar me toe die willen werken met de gesteldheid van hun huisdier. Het is me al eerder gebleken dat dieren ook reincarneren. Ik kwam in sessies bij mensen tegen dat hun huidige hond ook al in een vorig leven bij ze was, als hond, of ook wel als paard. Meestal is dat een kameraadschap, een zielsverbondenheid.

Sommige huisdieren hebben een persoonlijkheid, die op die van mensen lijkt. Ze hebben ook psychische klachten, en psychosomatische klachten. Wie kent niet de nukkige kat, de vreemde tics van de hond, het chagerijnige paard, het dier dat zonder duidelijke reden met een pootje sleept.. Steeds meer en meer mensen zijn heel gevoelig voor de stemmingen van hun dier, en kunnen deze heel fijn aanvoelen. Er zijn ook steeds meer mensen die met dieren kunnen werken op het psychische vlak. Natuurlijk kunnen de klachten van het dier geheel gebaseerd zijn op de klachten/het gedrag van het baasje, spanningen in het gezin waar ze leeft of de stal waar hij staat, of een slechte behandeling in het huidig leven bij een vorige eigenaar. Ook dat is gemakkelijk op te sporen via de spiertesten en psychische waarneming.

Dit alles kan ook op afstand, via online videobellen kan ik mezelf ook testen voor je dier, en kun je zelf ook meevoelen wat er gebeurt. Voor details over werken op afstand zie deze pagina.

Een collega van mij is ook gespecialiseerd en erg goed in het rechtstreeks communiceren met dieren, op verzoek kan ik haar adres geven. Zij werkt ook (vooral) op afstand.

Werkwijze  

Ik werk met onder andere spiertesten. dit is een manier om via het lichaam van de client informatie op te vragen. Gebleken is, dat het ook mogelijk is om informatie over degenen die met de client verbonden zijn op te vragen, en er mee te werken. Natuurlijk moet dit heel zuiver gebeuren, het is niet de bedoeling, voor zover dat al kan, om anderen te behandelen die daar niets van af weten, en er geen toestemming voor geven. Zo werk ik al geruime tijd via clienten voor bijvoorbeeld hun kind, of zieke zus, of om wat voor reden dan ook niet zelf aanwezig kunnen zijn van hun geliefde persoon. Uiteraard werk ik ook via de visualisatie, als de client daartoe in staat is.
Clienten kwamen zelf op het idee om dit niet voor een ander mens te doen, maar voor hun huisdier. De resultaten waren verbluffend. De hond, het paard, hoefden niet zelf aanwezig te zijn. Toestemming werd gevraagd aan het hoger zelf van het dier. Van een hond was de stemming en welbevinden duidelijk verbeterd, nadat we aan drie vorige levens, waarvan twee als paard en een als hond hadden gewerkt. Er was nog een residu van schuldgevoel wegens het verongelukken van de berijder, die in het huidige leven het baasje is, en ook verdriet van in de steek gelaten zijn. Deze restanten van oude emoties, die nu nog in de huidige persoonlijkheid een rol speelden, hebben we via de client (de eigenaar dus) kunnen losmaken en transformeren.

Een sessie voor een dier duurt ongeveer 1 uur. Het is aanbevolen dat de client zelf al wel ervaring heeft met sessie doen, en al zelf met een eigen vorig leven heeft gewerkt. Natuurlijk kun je eerst een sessie voor jezelf boeken.

Contact en kosten 

 

Startpagina/Re´ncarnatietherapie/ Hooggevoeligheid /therapie voor therapeuten/kinderen en re´ncarnatietherapie/ Wie was ik/ Regressietherapie en Zwangerschap/
voorbeeld van een therapie/Leven tussen de levens in /dieren en re´ncarnatietherapie/therapie op afstand, telefoon of skype/
Niet - eigen energieŰn, zoals geesten en aanhechtingen/Lijst met symptomen/ Links/ biografie  / Contact en kosten