Startpagina/ReÔncarnatietherapie/ Hooggevoeligheid /therapie voor therapeuten/kinderen en reÔncarnatietherapie/ Wie was ik/ Regressietherapie en Zwangerschap/
voorbeeld van een therapie/Leven tussen de levens in /dieren en reÔncarnatietherapie/therapie op afstand, telefoon of skype/
Niet - eigen energieŽn, zoals geesten en aanhechtingen/Lijst met symptomen/ Links/ biografie  / Contact en kosten 

Energie en Emotie Schoonmaak en Management Op Afstand
Online video sessies

Vooral voor energie werk, en werken met de emoties vanuit het nu, maakt afstand geen verschil. EnergieŽn worden gevoeld, door de cliŽnt en ook door mijzelf, ik volg het proces energetisch en voel mee waar jij bent. Ik ben een gids in dit werk, dat wil zeggen, jij doet het werk, ik begeleid je daarin en help je je eigen kracht te vinden, om de energieen en emoties te herkennen, vinden en transformeren.

Die energieŽn kunnen zijn: aangehechte energieŽn zoals entiteiten, gestorvenen, of energieŽn van nog levenden. Zie ook het hoofdstuk over niet-eigen energie. Ook kunnen deze energieŽn overgebleven emotionele ladingen zijn van trauma's uit het verleden, uit het huidige leven, maar ook uit vorige levens. De energieŽn kunnen ook innerlijke kinderen zijn, of vorige leven persoonlijkheden. Ook voorouder energieŽn kunnen een rol spelen, herkend en getransformeerd worden. Dergelijke energieŽn kunnen zorgen voor problemen als: niet jezelf voelen, vermoeidheid, dingen gaan niet zoals dat jij graag wil, malaise, allerlei lichamelijke en andere klachten.

Als deze energieŽn opgelost, geÔntegreerd of getransformeerd zijn, halen we verloren levensenergie terug, en verloren zielenfragmenten. Zo word je meer en meer jeZelf, heel. Problemen, en hoe je je problemen ervaart, zullen veranderen. Je persoonlijke kracht komt terug. Je ervaart weer dat je zelf de keuze hebt en maakt om gelukkig te zijn.

Om uit te vinden waar we naartoe moeten, ga je in een lichte trance, dat gebeurt meestal vanzelf als je met je ogen dicht praat. Ik gebruik ook om informatie te krijgen onder andere de lichaamswijsheid met een techniek uit de kinesiologie (spiertest). Als je bij me bent doe ik dit bij jou. Als we op afstand werken, via mezelf. In beide gevallen voel je zelf of dit antwoord klopt. Je zal merken dat je meer kan voelen, je meer bewust kan zijn dan je eerst was, en het is gemakkelijker om informatie te krijgen, en oude troep los te laten.

Het is ook mogelijk om een korte online reincarnatiereading van mij te krijgen. In 15-20 minuten vertel ik je over een vorig leven wat je iets in het hier en nu te vertellen heeft.
Ook kunnen we in een uur wat dieper op een vorig leven ingaan, en kun je dan zelf ook meer indrukken van dat leven krijgen.

 

Wat is nodig

De client: Het gaat het makkelijkste als je al ervaring hebt met energiewerk, maar het is niet perse nodig. In de Corona tijd is gebleken dat sessies online erg gemakkelijk en diep gaan.  Veel van mijn cliŽnten zijn hooggevoelig, en al kan dat nog veel persoonlijke nadelen in het leven van de client hebben, een voordeel is dat energiewerk ze makkelijk afgaat, zeker onder begeleiding.


Een sessie op afstand kan handig zijn als je zelf niet mobiel bent, of als je al weet dat het makkelijk gaat en je minder tijd tot je beschikking hebt dan nodig is om hier naartoe te komen. Ook is een sessie op afstand alles bij elkaar goedkoper dan een sessie hier, je hebt geen reiskosten en reistijd, en het tarief is ook lager per uur, zie de kosten. .


Wanneer niet

Het is nodig om zelf in staat zijn verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen. Als je je psychisch heel labiel voelt, als je al een geschiedenis van psychoses hebt, of op een andere manier te maken hebt met ernstige psychopathologie, is het belangrijk dat je in je omgeving ergens terecht kunt waar je gelijk geholpen kan worden als je even struikelt.. Ik heb wel technieken om je te helpen gronden, en om angsten en pijn te helpen ontladen..

Het is niet mogelijk om buiten de afgesproken tijdstippen contact te hebben, ik kan geen crisisopvang verzorgen. Ik raad aan om ook bij jou in de buurt iemand te hebben waar je mee kunt praten, een goede vriend of vriendin, of professionele hulp.

Als blijkt dat je meer diepgaand moet werken dan op afstand mogelijk is, is het raadzaam om toch bij mij of bij iemand uit jouw buurt een langere sessie in de praktijk te doen.

Duur van de sessie:

Een typische sessie op afstand duurt anderhalf uur. Deze tijd is flexibel, het kan korter of langer duren. Je kan van tevoren een vaste tijd afspreken, of een minimumtijd en dan openlaten voor wat er nodig is. Om aangehechte energieŽn op te ruimen en de aura schoon te maken is een, hooguit twee sessies nodig. Als er veel oorzaken in het verleden zijn waardoor je nog steeds zulke energieŽn aantrekt en vasthoudt, kan het nodig zijn om meer sessies te doen, bijvoorbeeld nog twee. Of, je kan altijd kiezen om terug te bellen als je het gevoel hebt dat er weer aanhechtingen zijn bijgekomen. Een ''onderhoudsbeurt'' kost niet meer dan 20 minuten. Maar als er meer dan twee onderhoudsbeurten nodig bleken, is het toch zaak om aan de oorzaken te werken.

In een sessie kunnen we meestal meerdere oorzaken van een probleem aanpakken, zowel in het huidige als in vorige levens, als bij de voorouders. Als je werkelijk wil werken met een probleem, een patroon in je leven, chronische symptomen, relaties en dergelijke, kunnen ook meer sessies nodig zijn. Ik streef er naar om je zo snel en blijvend mogelijk weer online met jeZelf te helpen komen.

 

Verbinding:

Zorg dat je een stabiele internetverbinding hebt, en een plek waar je rustig kunt zitten of liggen met zicht op je gezicht vanaf de camera van je laptop, mobiel of tablet. Dit kan per Skype (pastlifetherapy.eu), Whatsapp video (0633844492), Facebook Messenger video (word mn facebookvriend ), Facetime, Zoom. Je kunt me ook bellen, in uitzonderingsgevallen kan het ook zonder video. Ook de internetsessie kan opgenomen worden, door jou of op mijn voicerecorder.

Betaling

zie de kosten

Opnemen van de sessie

Privacyverklaring

 

 

Startpagina/ReÔncarnatietherapie/ Hooggevoeligheid /therapie voor therapeuten/kinderen en reÔncarnatietherapie/ Wie was ik/ Regressietherapie en Zwangerschap/
voorbeeld van een therapie/Leven tussen de levens in /dieren en reÔncarnatietherapie/therapie op afstand, telefoon of skype/
Niet - eigen energieŽn, zoals geesten en aanhechtingen/Lijst met symptomen/ Links/ biografie  / Contact en kosten