Startpagina/Re´ncarnatietherapie/ Hooggevoeligheid /therapie voor therapeuten/kinderen en re´ncarnatietherapie/ Wie was ik/ Regressietherapie en Zwangerschap/
voorbeeld van een therapie/Leven tussen de levens in /dieren en re´ncarnatietherapie/therapie op afstand, telefoon of skype/
Niet - eigen energieŰn, zoals geesten en aanhechtingen/Lijst met symptomen/ Links/ biografie  / Contact en kosten 

Wie was ik

Regressie naar een vorig leven zonder dat je direct een probleem hebt

Bij de KRO was in 2005 op zondagavond het programma 'Wie was ik' te zien. Hypnotherapeut Louis de Bie heeft 50 mensen in een lichte trance gebracht en hen via gerichte vragen in contact gebracht met vorige levens en details uit die levens.

De serie ging niet over regressietherapie of re´ncarnatietherapie, maar louter om het ophalen en verifieren van herinneringen aan vorige levens, en wat dat met de mensen doet.

Het is ook mogelijk om in mijn praktijk dergelijke regressies te doen. Ook deze regressies duren twee uur. Het kan soms nodig zijn om traumatische herinneringen aan sterven en verlies te verwerken voor we in kunnen gaan op details.

Onderaan de pagina heb ik een verslagje van een voorbeeld sessie van iemand die voor een 'wie was ik' sessie kwam.

Het is ook mogelijk om bij mij een korte reincarnatiereading af te spreken, dit is per online videochat. Dit kan alleen of met twee personen.

 

"Waar Ken Ik Jou Van?"

Ook is het mogelijk om met een partner of familielid te komen, en uit te zoeken waar je elkaar van kent, in welke vorige levens je elkaar al eerder hebt ontmoet, en hoe. Dit komt heel vaak voor, zielen zoeken elkaar vaak weer op om samen dingen uit te werken en soms ook om te ondersteunen.

Hierover verscheen in oktober 2010 een leuk artikel in de Onkruid. Je kan het hier downloaden.

Mail of bel 0633844492 voor details.

Tarieven: Normaal inkomen: 200 voor een bijeenkomst met twee personen gedurende 3 uur (dus 100 euro per persoon), uitloop is 15 euro per kwartier.. Als je in je eentje iets wil uitzoeken kan natuurlijk ook, dan is 2 uur voldoende, dit is 140 Euro. Als je wil kun je toch voor 3 uur boeken, dit is 195 euro. CliŰnten met bovenmodale inkomens, en vanuit bedrijven betalen 100 euro per uur, 200 euro per twee uur, 20 per kwartier erbij. Voor het in de avond werken (bij uitzondering) reken ik 25 euro extra. Mensen met lagere inkomens krijgen 20 euro korting per sessie.


 

Ik ben ook te boeken om te komen om een lezing of groepssessie te geven. Zie mijn website www.bodywisdom.nl voor alle verdere workshops die ik kan geven..

Anita Groenendijk


Voorbeeld Wie was ik sessie

Vorige levens training!

Hij komt mijn praktijk binnengelopen, op zoĺn manier dat ik denk, .. wat komt ie hier doen.. hij zit al zo lekker in zijn vel!. Nou had hij door de telefoon al gezegd dat hij geen probleem had om mee te werken, maar wel graag zijn vorige leven wilde zien, en waarom hij hier nu is. Meestal is het dan zo, dat mensen die zo iets zeggen nog eigenlijk wel duidelijk problemen hebben, maar nee. Hij niet.

Hij zit lekker in zijn vel. Leeft gezond, en traint erg veel. Meditatie, vechtsporten, mededogen. Hij leeft volgens het boeddhisme.

Graag wil hij het doel van alles zien. En voelt verlangen om zijn vorige leven te ervaren. Het is heel makkelijk om hem terug te brengen in zijn laatste vorige leven. Via ervaringen uit zijn kindertijd, en zelfs in de buik van de moeder, gaan we door een tunnel naar de laatste keer dat hij er was.

Hij zit op een zandpad, met een geweer tussen zijn knieŰn, te wachten. Er komt een legervoertuig aan. Er zit een Duitser achter het stuur. Hij schiet hem neer. Hij haalt de Duitser weg, trekt zijn uniform aan en klimt in de auto. Dan, van binnen gespannen maar van buiten koelbloedig, rijdt hij een Duits legerkamp binnen, loopt naar het bureau van de leiding, pakt papieren en rijdt weer weg. Hij is een zeer goed getrainde paramilitair die moeilijke missies kan. Hij is met een parachute gedropt om deze opdracht te vervullen.

Dan vraag ik hem naar het volgende belangrijke moment in zijn leven te gaan. Het is nog steeds oorlog. Hij bevindt zich nog achter vijandelijke linies, en wordt neergeschoten. Hij voelt dat hij gaat sterven. En plotseling bevindt hij zich in het licht. Plotseling beseft hij dat het belangrijk is om zich met zijn hart te verbinden, en hij voelt zich met alles en iedereen verbonden. Het is een moment van geluk, dat hij tot in zijn kern voelt.

Als soldaat was hij volledig goed getraind, vooral fysiek en mentaal, maar had geleerd zijn gevoelens uit te schakelen.

We gaan ook nog naar een leven waar hij monnik was, in Tibet. Ook hier was hij volledig getraind, maar nu juist voor de geestelijke ontwikkeling.

Hij weet nu, dat hij de volgende keer weer wil trainen, maar nu juist om alles verbonden met hart en ziel te doen. Als ik hem dan naar het moment van keuze voor zijn huidige leven laat gaan, ziet hij, hoe de keuze voor zijn ouders en omstandigheden daar bij helpen.

Heel tevreden gaat hij weer weg. Hij weet nu helemaal zeker dat hij op het juiste pad is!.

Startpagina/Re´ncarnatietherapie/ Hooggevoeligheid /therapie voor therapeuten/kinderen en re´ncarnatietherapie/ Wie was ik/ Regressietherapie en Zwangerschap/
voorbeeld van een therapie/Leven tussen de levens in /dieren en re´ncarnatietherapie/therapie op afstand, telefoon of skype/
Niet - eigen energieŰn, zoals geesten en aanhechtingen/Lijst met symptomen/ Links/ biografie  / Contact en kosten